Over

Songbird Zangschool

Bij Songbird in Utrecht geven we zangles aan iedereen. Leeftijd en ervaring spelen geen rol. Onze jongste leerling is 9 jaar; onze oudste 69. We leren je, als je nog nooit voor iemand hebt gezongen, de basis van het zingen, maar ook kunnen we je helpen met de voorbereiding op een auditie voor een vakopleiding.

De zanglessen bij Songbird stemmen we helemaal op jou af. We kijken en luisteren aandachtig naar je, spelen in op je behoeften en passen ons lesprogramma daar op aan. We besteden zowel aandacht aan zangtechniek als aan interpretatie en presentatie. Ons motto: zingen is leuk en wordt nóg leuker wanneer je meer leert!

Je kunt bij ons privéles volgen, of duo-les samen met een vriend of vriendin, of meedoen aan een groepsles. Kijk hier wat we zoal doen in een zangles en waar we aan kunnen werken.

We organiseren regelmatig optredens waar je als leerling aan mee kunt doen. Ook kun je eenmaal per veertien dagen deelnemen aan een van de groepslessen want samen zingen geeft extra inspiratie!

Songbird zangschool is opgericht door Leonie Tielemans. Leonie is afgestudeerd aan het Utrechts Conservatorium, heeft daarna haar Master behaald aan het Conservatorium in Amsterdam en heeft als zangeres veel ervaring opgedaan op het podium. Ook geeft ze zangles sinds 2006. Haar droom is om mensen het plezier in zingen te laten ervaren en hen met elkaar in contact te brengen om samen muziek te maken.

Bij Songbird geven enthousiaste, getalenteerde en gediplomeerde docenten les
Leonie Tielemans

Muriel van Eersel