Samen zingen

Voor jonge songbirds van 6 tot 9 jaar!

Zing je altijd op de achterbank mee met de muziek? Dans jij door de huiskamer als je favoriete liedjes op staan? Of misschien vind je het zelfs leuk om liedjes op te voeren voor je klasgenootjes! Dan zijn de Samen zingen lessen bij Songbird echt iets voor jou!

• Zingen in groepsverband
  • Noten lezen
  • Bewegen op muziek
  • Theater
  • Ritmes ontdekken
  • Optreden voor de ouders

In deze reeks van 10 lessen leren de kinderen samen zingen en maken zij op een speelse en actieve manier kennis met verschillende soorten muziek, ritmes en noten lezen. Ook het bewegen op muziek en oefeningen uit de theaterwereld worden hierbij ingezet. Het doel van de groepslessen is enthousiasmeren, het aanspreken van creativiteit en muziekbeleving en een brede kennismaking met muziek. De elfde les laten de kinderen zien wat ze geleerd hebben in een voorstelling.

De lessen worden gegeven door Muriel van Eersel. Ze is in 2014 afgestudeerd aan het Conservatorium van Utrecht aan de opleiding zang jazz/pop. Daarnaast vervolgde zij haar studie met de bachelor en master Orthopedagogiek aan de Universiteit van Utrecht.

Muriel van Eersel

“Ik geniet heel erg van het lesgeven aan kinderen. Het samen ontdekken van muziek en je eigen stem geeft niet alleen heel veel plezier, maar vaak ook zelfvertrouwen en nieuwe sociale vaardigheden. Dat is mooi om te zien.”

maandag van 16.00 tot 16.45 uur
€150 voor 10 lessen + een optreden