Vocal group

Vocal group

Zingen in een ambitieuze vocal group en regelmatig optreden? Je kunt voor een van onderstaande vocal groups auditie doen. Voix vocal group is vanaf 18 jaar. Ben je tussen de 13 en 16 jaar? Doe dan auditie voor de nieuwe vocal group van Songbird!

Voix vocal group

www.voixvocalgroup.nl
www.facebook.com/VoixVocalGroup

Een Utrechtse zanggroep met alleen dames. Nou ja, alleen maar… pianist Sjoerd Crijns ondersteunt de dames met zijn virtuoos spel tijdens de repetities en optredens. Verder staan zij er alleen voor, alleen met elkaar en hun stem. De zanggroep staat onder de bezielende leiding van Leonie Tielemans en zingt popnummers, maar dan nét even anders en natuurlijk meerstemmig. Onder andere Man in the Mirror van Michael Jackson, Royals van Lorde en Omarm van BLØF passeren de revue. Voix Vocal Group zingt in vier stemgroepen en de leden hebben zeer uiteenlopende achtergronden. De een is vormgever, de ander weet alles over biologische producten en een derde studeert. Het belangrijkste is dat de dames één passie gemeen hebben: de passie om samen te zingen.

 

Voix vocal group won in 2017 de eerste prijs bij ‘Den Bosch Goes A Capella’, zie hieronder het filmpje.

 

[vc_row full_width=”stretch_row” inverse=”” el_class=”accent1_bg”][vc_column]

Repetitie

donderdag van 20.00 tot 22.00 uur
1 keer in de 2 weken
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner]

 

Ben je tussen de 13 en 16 jaar? Meld je dan aan voor de nieuwe vocal group bij Songbrid Zangschool!

Met een enthousiaste groep meiden zingen we 3-stemmige popnummers en treden we een paar keer per jaar op! We repeteren 1 keer in de 2 weken op donderdag van 18.00 tot 19.00.