Anouk Wolf

Als zangdocent heb ik ervaring met jong, oud en iedereen ertussenin. Ik vind het heerlijk om samen met mijn leerlingen aan nummers te werken, ze te begeleiden op piano of gitaar en ze te coachen bij het zingen. Het geeft ontzettend veel voldoening om verbetering te merken naar aanleiding van mijn hulp. Maar het allerbelangrijkste vind ik dat er plezier gemaakt wordt: muziek is immers iets prachtigs waar we met volle teugen van mogen genieten.

Ik kijk graag samen met de leerling naar wat deze met de zanglessen wil bereiken. In mijn lessen komen tekstinterpretatie, het trainen van het muzikale gehoor en zangtechniek op basis van niveau aan bod. Verder richt ik me op (Engelse) uitspraak, het zingen van harmonieën en het opbouwen van zelfvertrouwen tijdens het zingen. Daarnaast ben ik thuis in veel verschillende stijlen, en mijn eigen smaak is ook erg uiteenlopend.

Zelf ben ik al van jongs af aan bezig met muziek en heb ik altijd geweten dat ik zangeres wilde worden. Op mijn vierde begon ik met zang- en pianolessen, en sindsdien ben ik eigenlijk nooit meer gestopt! Ondertussen ben ik net afgestudeerd van het conservatorium in Utrecht, in de richting Jazz&Pop Vocals.

Op dit moment ben ik veel bezig met mijn eigen muziek: ik ben een EP aan het opnemen voor mijn soloproject, die komend jaar zal uitkomen, en werk daarnaast aan nieuwe muziek met mijn band.

zaterdag 10.00 - 17.00 uur