Els Brink

Zingen is de persoonlijkste vorm van muziek maken die ik ken. Voor mij is zingen een uitlaatklep, de perfecte manier om mijn gevoel te uiten als dat met woorden niet lukt. Het is spannend om jezelf zo kwetsbaar op te stellen. Tegelijkertijd is dat ook te gek, want dat maakt jouw geluid uniek!

Als docent kijk ik graag met je naar wat jij van mij wilt leren, dat kan zijn het zingen van hoge uithalen of moeilijke lijntjes, het overbrengen van emotie in je stem en fysiek, maar ook met zekerheid een nummer zingen of het schrijven van je eigen nummers.

Als je naar het conservatorium wilt kan ik je helpen met het voorbereiden van je auditie en het behandelen van muziektheorie.

Ik vind het belangrijk dat je plezier hebt in de lessen, welk doel je ook voor ogen hebt. De lesruimte is er om te experimenten en om te falen, want daar leer je het meeste van.

Ik ben Els Brink, zangeres, songwriter en zangdocente. Na mijn studie aan het ArtEZ Conservatorium waar ik met veel plezier aan de popacademie zang heb gestudeerd richt ik me op het maken van mijn eigen muziek voor mijn indie-pop band Planet Air, en het geven van zangles. Daarnaast zing ik graag nummers in voor films, games en reclames (je kunt me o.a. terug horen in de Always A Woman reclame van Wehkamp), en treed ik op samen met een gitarist als jazz-duo.

Optreden met mijn band Planet Air is wat ik het allerliefste doe, het geeft een enorme kick om alles los te kunnen laten en op te gaan in de muziek.

11.00 tot 18.00