Gabriëlle Waal

Ik ben in 2015 afgestuurd aan het Utrechts Conservatorium in de richting Jazz&Pop zang. Sindsdien heb ik in diverse bands en formaties gezongen, van close harmony groepen en backing vocals tot grootschalige koorprojecten. Dit bracht mij op verschillende podia in binnen-en buitenland waaronder het North Sea Jazz Festival en Tomorrowland. Ook schrijf en arrangeer ik graag, en geef ik sinds 2011 met veel plezier zang-en pianolessen.

Tijdens mijn zanglessen wordt er o.a. aandacht besteed aan zangtechniek en houding, maar ook performance en tekstinterpretatie komen aan bod. Het is voor mij heel belangrijk dat de leerling zich helemaal op zijn/haar gemak voelt zodat jij alles uit jezelf kan halen. We kunnen in de lessen alle kanten op; van songwriting tot voorbereiding op toelatingsexamens, musical, pop of jazz… samen kijken we wat jij nodig hebt en waar je het meeste van kan leren. Speerpunten in mijn les zijn: enthousiasme, persoonsgerichte aandacht en praktische technieken.

woensdag 16.00 - 22.00 uur