Leonie Tielemans

Mijn naam is Leonie Tielemans en ik ben professioneel zangeres en zangdocent, afgestudeerd aan het conservatorium van Utrecht in de richting lichte muziek zang en als afstudeerrichting educatie, en heb mijn master diploma behaald aan het conservatorium van Amsterdam. Ik heb veel ervaring op het podium opgedaan als zangeres en ik geef sinds 2006 zanglessen en workshops, daarnaast begeleid ik diverse koren.

Ik zing en schrijf ook liedjes. Zolang ik me kan herinneren, vervult muziek een belangrijke rol in mijn leven. Mijn ultieme doel is om mensen te raken met mijn eigen muziek. Ik haal inspiratie voor mijn nummers en teksten uit mijn eigen leven en de prachtige natuur. Ik fuseer de mooie klanken uit de jazz, met eigentijdse pop-beats en de intensiteit uit de soul. Ik probeer deze grenzen te verleggen en vervagen met mijn muziek. Mijn muziek is oprecht en uit het hart. Samen met mijn creatieve bandleden, ieder met een persoonlijke inbreng en eigen verhaal, breng ik subtiele ballads en opzwepende stukken met een moderne groove. We proberen altijd het avontuur aan te gaan. Ik voer graag mensen mee met mijn muzikale verhalen en beeldende teksten en ik probeer mijn publiek diep in het hart te raken.

www.leonietielemans.nl

Lesdagen

Zangles: dinsdag en woensdag 14.30 - 22.00 uur
Groepsles: donderdag 20.00 - 22.00

Myrte de Jong

Ik heb sinds 3,5 jaar zangles van Leonie en ga met veel plezier naar elke les. De lessen hebben een goede balans tussen theorie, techniek en praktijk. De lessen zijn gezellig en ontspannen, maar ze zorgt ervoor dat ik elke keer weer met nieuw geleerde dingen naar huis ga. Leonie geeft goede, bruikbare aanwijzingen, maar ook het vertrouwen en de aanmoediging om net even dat extra uit jezelf en het nummer te halen. Ik raad Leonie als zangdocente zeker aan!

Myrte de Jong / Leerling, 27 jaar