Leonie Tielemans

Zangles geven en zelf zingen zijn beiden een passie van mij. Ik help mensen graag om beter te worden in het zingen, om dat ene nummer te kunnen zingen of die ene noot te halen, of om je net over die drempel te halen. Zingen is fantastisch, je kunt er je gevoel in kwijt, je kunt er echt wat mee zeggen en overbrengen, maar het is ook eng om jezelf bloot te geven. Ik stimuleer leerlingen om te doen wat ze eerder niet durfden, ik help leerlingen technisch beter hun stem te gebruiken, en ik help leerlingen om dat gevoel in een nummer te leggen en om dat ook over te brengen op publiek.

Naast de zanglessen geef ik ook solfège lessen. Aan leerlingen die zich voorbereiden op een toelating voor een muziekopleiding of aan leerlingen die graag wat theoretische kennis willen.

Ik ben Leonie Tielemans, afgestudeerd aan het conservatorium van Utrecht in de richting lichte muziek zang en als afstudeerrichting educatie, en heb mijn master diploma behaald aan het conservatorium van Amsterdam. Ik sta zelf regelmatig op het podium in verschillende formaties. Neem een kijkje op mijn eigen website: www.leonietielemans.nl

Lesdagen

Zangles: dinsdag en woensdag 14.30 - 22.00 uur