Tjade van Zwanenburg

Iedereen heeft een stem en iedereen kan zingen, daar ben ik van overtuigd. Door mijn kennis van vele verschillende zangmethodes weet ik alles uit je stem te halen, waardoor je noten gaat zingen waarvan je nooit had verwacht dat je het zou kunnen. Daarnaast werk ik veel vanuit de interpretatie van een lied, want hoe goed je ook kan zingen, een lied moet altijd nog verteld worden.

Mijn aanpak is meer technisch; tijdens de les zullen we niet alleen repertoire behandelen, maar we zullen ook veel oefeningen doen zodat je je stem beter leert kennen en beheersen. Want ook de stem is een instrument die je moet leren bespelen.​

Ik ben in 2017 afgestudeerd aan de opleiding Muziektheater (Bachelor of Music) aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Sinds mijn afstuderen werkte ik als zanger in de Efteling, verzorgde ik meerdere workshops op het gebied van zangtechniek en werk ik als stand-in acteur bij televisieprogramma’s van EndemolShine en Talpa. Ook was ik werkzaam als zangdocent in Amsterdam en als vocal coach in samenwerking met Barrie Stevens en de RTL Talent Academy. Daarnaast werk ik als ademcoach samen met fysiotherapeuten bij het revalidatieproces van corona- en longpatiënten.