waalre

Over de zanglessen

Bij Songbird geven we zangles aan iedereen. Leeftijd en ervaring spelen geen rol. Ons motto: zingen is leuk en wordt nóg leuker wanneer je meer leert!

Je kunt bij ons privéles volgen, of duo-les samen met een vriend of vriendin.

Naast zanglessen zijn er ook gitaarlessen te volgen en is er de mogelijkheid om te zingen in een bandje.

Neem hieronder contact met ons op voor een vrijblijvende proefles!

Over docent Femke

Het allerleukste aan lesgeven vind ik dat je altijd een gedeelde passie hebt met je leerling; namelijk zingen! Ik vind het belangrijk dat iedere leerling zich op zijn of haar gemak voelt en vooral heel veel plezier beleeft aan het muziek maken.
De lessen kunnen we helemaal naar behoefte van de leerling invullen. Zo kunnen we bijvoorbeeld werken aan podiumpresentatie, liedinterpretatie, muziektheorie, die éne moeilijke noot in dat leuke liedje of misschien zelfs aan een zelfgeschreven song!
Of je nou musical, jazz, pop of rock wilt zingen; niks is te gek.
Verder vind ik het belangrijk dat iedereen zijn of haar stem op een gezonde manier leert gebruiken. Daarom probeer ik altijd zangtechniek op een speelse manier in mijn lessen te verwerken.

Ik ben geboren in een muzikale familie. Toen ik 11 jaar oud was en voor het eerst met een bigband op het podium stond, wist ik dat ik voor de rest van mijn leven wilde zingen!
In 2020 ben ik afgestudeerd aan de Bachelor Jazz zang aan het Conservatorium van Tilburg en ben hier in datzelfde jaar ook gestart met de Master of Music.
Ik ben echt een pop en jazz zangeres met een passie voor het zingen met bigbands, zangtechniek, arrangeren, het schrijven van eigen liedjes, dirigeren én lesgeven.

www.femkeschmitz.com

Tarieven

privéles of duoles

30 minuten

Exclusief 21% BTW (leerlingen boven de 21 jaar zijn wettelijk verplicht BTW te betalen)

wekelijks of om de week: €23,50 per les

5-strippenkaart

30 minuten

Exclusief 21% BTW (leerlingen boven de 21 jaar zijn wettelijk verplicht BTW te betalen)

€125,-

proefles

30 minuten

Exclusief 21% BTW (leerlingen boven de 21 jaar zijn wettelijk verplicht BTW te betalen)

€19,50

Locatie

De zanglessen vinden plaats op:

Juliana de lannoylaan 1

5582 EA Waalre

Contact

Je kunt contact met ons opnemen voor vragen of voor het aanmelden voor een proefles. Stuur een mail naar info@songbirdzangschool.nl of vul onderstaand contactformulier in.